Loppemarked

Loppemarkedet er en veletableret tradition med mere end 1000 besøgende hver gang. Der er altid en hyggelig stemning og altid med fine muligheder for at gøre nogle gode køb. 

Der er 400m2 til stadepladser. VHK har selv en lille tombola og en kage/kaffe bod, hvor der sælges kager og boller bagt af klubbens medlemmer.

VHK står for alt det praktiske omkring opsætning og nedtagning af borde og stole samt bemanding af indgangen. VHK sørger også for annoncering og reklame for loppemarkedet. Loppemarkedet organiseres af Loppegruppen med hjælp fra klubbens medlemmer.

Næste loppemarked er lørdag d. 3. november. 

Følg med på Facebook.

 

Stadeudlejning

Hallen deles op i 200 stademeter, som kan lejes for 95 kr. pr. stademeter.

Minimumskøb er 2 stademeter og der er ingen maksimumsbegrænsninger. Yderligere er det muligt at bestille opsætning af borde i en længde af 2 meter, stole og håndboldmål. Priserne for disse er henholdsvis 70, 10 og 30 kr. pr. stk.

Du kan leje en stadeplads ved at henvende dig til Mette Jørgensen på tlf. 3131 0880 eller på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Du vil herefter modtage en faktura på bestillingen og efterfølgende en kvittering, når fakturaen er betalt.

 

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra loppemarkedet går til at støtte aktiviteter i klubben, som ikke dækkes af kontingentet. Dette er eksempelvis særlige træningsremedier, støtte til håndboldstævner, indretning af klublokale med mere. Formålet med loppegruppen er således overordnet set at støtte aktiviteter for børne- og ungdomsholdene i klubben.

Overskuddet har fordelt sig således over årene:

 

 

 

 

Loppemarked

Go to top