Indmeldelse og udmeldelse

Indmeldelse i Værløse Håndboldklub sker ved at man opretter sig som medlem og betaler kontingent på det hold, hvor man vil spille. Det er årgangen der afgør hvilket hold man skal spille på. Følg linket til Holdoversigt 

Du kan læse om kontingentsatser og betalingsmuligheder på siden: Kontingent.

Værløse HK har holdfællesskaber med Farum HF på flere årgange. Det drejer sig om senior, U18, U16, U14 og U12 drenge. Man er medlem i enten Værløse HK eller Farum HF, men spiller sammen under navnet Furesø Håndbold. Læs mere om Furesø Håndbold på hjemmesiden.

Bemærk, at selvom du betaler med kort, så har vi ikke mulighed for at gemme dine kortoplysninger automatisk. For at vi fremadrettet kan opkræve kontingent automatisk, skal vi bede om at du går ind på medlemsprofilen i Conventus og registrerer et betalingskort.

Du logger ind på siden Mit medlemskab med den mailadresse, du har oprettet dig med. Bemærk dog, at vi først skal godkende dig som nyt medlem inden du kan logge ind.

Du finder vejledningen til registrering af kort her. 

 Handelsbetingelser på betalingsaftale.

Udmeldelse

Udmeldelse skal ske skriftligt til kassereren med 1 måneds varsel til udgangen af en kontingentperiode. I forbindelse med udmeldelse skal medlemmets eventuelle økonomiske mellemværender med klubben afvikles. Find kassereren her: Bestyrelsen

Go to top