Velkommen til nye medlemmer

Lidt baggrund
Værløse Håndboldklub (VHK) er stiftet den 14. marts 1937 og har hjemsted i Furesø kommune. Klubbens hjemmebane er Værløse Hallen, Stiager 8, i Værløse. VHK har ca. 300 medlemmer. Sammen med Farum HF har vi holdfællesskabet Furesø Håndbold, der involverer U12 drenge, U14, U16, U18 og seniorhold. Hold i VHK er således: U6, U8, U10, U12 pige og oldies hold.

Medlemskab og kontingent
Medlemskabet er fortløbende og kontingent opkræves to gange om året med frist 1. april og 1. oktober. Når man melder sig ind betaler man for den første periode. For at vi kan opkræve kontingentet fremadrettet, skal man sørge for at registrere sit kreditkort på sin medlemsprofil. Læs mere på hjemmesiden.

Hvad kan man forvente som medlem af VHK?
Som medlem af Værløse HK får man mulighed for at træne på det hold man hører til. U6/8 træner 1 gang om ugen, U10 og U12 træner 2 gange om ugen. U14/16/18/senior i Furesø Håndbold træner 3 gange om ugen. Oldies holdene træner 1 gang om ugen. Dertil kommer kamp 1 gang om ugen – typisk om søndagen. Turneringen løber fra oktober til maj, men der trænes det meste af året – skoleferierne undtaget. Hver gruppering får tilknyttet en cheftræner, samt et antal hjælpetrænere og holdledere.

Læs vores vision på hjemmesiden.

Forventninger til medlemmer i VHK
Klubben er afhængig af at alle byder ind og hjælper med at få løst de fælles opgaver. I VHK værner vi om de traditionelle foreningsværdier og vi forventer, at man som medlem vil deltage i og bidrage til klubbens fælles arrangementer og aktiviteter. Helt centralt i det sociale klubliv er klubturene. 2-3 gange om året er alle børne- og ungdomshold på tur sammen. Typisk vil det sige, at mere end 100 spillere og ledere drager af sted til stævner i ind- og udland. Men vi har også andre fælles aktiviteter: Vi afholder loppemarked 2 gange om året, deltager i Albertslund Cup i juni, holder jule five-a- side for børneholdene i december, afslutningsfest i april/maj og meget mere.

Som udgangspunkt forventes medlemmer (og forældre til børnemedlemmer) i Værløse HK at deltage i kørsels- og vasketurnusordninger. Ved hjemmebanekampe er der brug for forældre til at passe dommerbord. Derudover skal der på hvert hold findes en forælder, der vil være holdleder.

Der er brug for mange frivillige hænder til at holde gang i de mange aktiviteter i klubben. Vi vil således med jævne mellemrum bede om hjælp til at få gennemført vores aktiviteter. Vi håber at I vil lytte og byde ind.

Fokus på de gode oplevelser
Det skal være sjovt at gå til håndbold og der skal være fokus på, at alle børn får gode oplevelser ved at spille håndbold. Samtidig er det også vigtigt, at der er konstant fokus på at udvikle børnenes evner som håndboldspillere.

Vores filosofi er, at hvis man har et godt træningsmiljø så får man også gode resultater. Vi har fokus på, at spillerne skal udvikle sig. Det skal være sjovt at spille håndbold, men det er også sjovest at være god til det man laver. Derfor skal vi altid sigte efter at blive bedre. Vi sætter ikke vores målsætninger efter resultater, men efter at opnå udvikling og glade spillere og trænere.

De gode oplevelser opstår i en positiv atmosfære. Det er vigtigt, at man som forældre er med til at skabe den positive atmosfære både til træning og kamp. Her er et par gode råd, vi gerne ser forældre i Værløse HK efterlever:

  • Vis altid positiv opbakning – ikke kun til dit eget barn, men til alle spillere på banen. Du er med til at skabe de positive oplevelser.
  • Respekter trænernes og dommernes indsats – selvom du er uenig. Alle gør en frivillig indsats og fortjener at blive anerkendt for det.

Nyttige links

Her kan du læse mere om klubben og hvad vi går og laver: www.vaerloesehk.dk og www.furesoehaandbold.dk

Vi er også på facebook med følgende sider:

https://www.facebook.com/vhkboern/  

https://www.facebook.com/furesoehaandbold/

https://www.facebook.com/trilletrollefuresoe/ 

https://www.facebook.com/vhkloppemarked1/

https://www.facebook.com/VaerloseHandboldklubFitness/

Og på instagram med: https://www.instagram.com/furesoehaandbold/?ref=badge

 

Kunne du tænke dig at købe et træningssæt i klubbens farver, så slå et smut forbi klubbens Sportigan webshop.

 

VELKOMMEN TIL!!!!

Værløse HK's børnehold

Trille Trolle

Loppemarked

Fitness

Go to top